18:00

Horndals IF

Referat: Långshyttans AIK FK - Horndals IF

LAIK - HIF 2-0 (0-0)

Förlust mot Långshyttan på fredagskvällen. Tyvärr blandar vi och ger på våra matcher. Förra matchen spelade vi riktigt bra medan vi idag inte kommer upp i samma nivå. Första 20 minutrarna var klart godkända och skulle ha gjort ngt mål då vi hade 3 frilägen som vi tyvärr brände. Sedan börjar vi komma ner lite för djupt på egen planhalva. När vi sedan försöker vända spelet så har vi lite för långt mellan våra lagdelar och hinner inte lyfta upp laget tills bollen har kommit till motståndarnas ägo igen. Första halvlek trots allt godkänd då inte LAIK tillåts skapa så farliga lägen. I andra halvlek tappar vi spelet en hel del och 1-0 kommer ganska tidigt genom att motståndare bröt ett utkast från vår målvakt. När vi sedan i slutet av matchen trycker på för kvittering och spelar med en 3-backlnje så kontrar LAIK in slutresultatet 2-0. Tyvärr missar domaren en klar straff för vår del då Javad blir nerdragen i straffområdet av deras målvakt. Hur som helst vinner LAIK rättvist och vi gör helt enkelt inte jobbet tillräckligt bra överlag denna afton.